ZIEN

M-Divider Created with Sketch.

ZIEN /

Zonhoven, hart van de Wijers

De Wijers is een uniek natuurgebied met maar liefst 1.175 vijvers.

Kom genieten van de prachtige uitzichten over het vijvergebied. Ontdek hoe de viskweek hier van een religieus geïnspireerde ambacht is uitgegroeid tot een economisch belangrijke onderneming.

https://www.dewijers.be/

De holsteen

De Holsteen is de verzamelnaam voor acht grote, prehistorische zandstenen in de Belgische gemeente Zonhoven. De zandstenen zijn voorzien van grillige gaten en de meest noordelijke steen is daarnaast ook voorzien van groeven en een polijstvlak. Deze laatste steen is de enige vaste prehistorische polijststeen van Vlaanderen. Het terrein is sinds 1967 beschermd als landschappelijk erfgoed.

Fietsparadijs Limburg

“Fietsen door het water” en weldra “Fietsen door de bomen”

Recreatief knooppuntfietsen op het 2000 km lange netwerk van Fietsparadijs Limburg aan de hand van voorgeprogrammeerde fietslussen.

https://www.toerismelimburg.be/nl/content/ontdek-fietsparadijs-limburg

Bokrijk

Bokrijk, dat is elke keer anders. Laat je inspireren door het openluchtmuseum, historische huizen, de kunst van ambacht en de Sixties! 5 min rijden van B&B MAIO!

http://www.bokrijk.be

 

Winkelen in mode- en shoppingstad Hasselt

In de stad Hasselt kun je je prima vermaken met een dagje winkelen. In de grote winkelstraten Koning Albertstraat en Demerstraat zijn vooral de grote winkelketens te vinden. Ook aan de Sint-Josefsstraat zijn bekende winkels zoals ICI Paris en de Mediamarkt te vinden waaronder tevens een grote parkeergarage gelegen is. Voor wat meer sfeer en kleine boetiekjes moet je zeker eens een bezoek brengen aan het Kadettesteegje, Hemelrijk en de Kapelstraat.

Maasmechelen Village

Luxury Outlet Shopping

Geniet van winkelen met kortingen tot 60% bij de designer outlets in Maasmechelen Village, de thuisbasis van luxe mode- en woonwinkels. Op minder dan een half uurtje rijden van B&B MAIO.

https://www.maasmechelenvillage.com/nl/home/

Snow Valley Peer

Al sinds 1997 steekt deze skibaan boven het maaiveld van het Belgische Peer uit. Met een maximale pistelengte van ongeveer 350 meter is het echter nog altijd een van de langere banen van de Benelux. De baan bestaat uit drie pistes in aparte hallen die onderling met elkaar verbonden zijn: de hoofdpiste in de grote hal, twee oefenpistes en een freestylepiste. Alles mooi gescheiden van elkaar waardoor groepen elkaar niet in de weg zitten.

http://www.snowvalley.be/

 

M-Divider Created with Sketch.

CONTACT /

B&B MAIO

Marc & Linda Myny-Thijs
Beverzakstraat 97 / 3520 Zonhoven / +32(0)11 19 13 19 / +32(0)475 32 48 07 / info@maio.be
Check-in: 15u - 18u   //   Check-out: 8u - 11u

M-Divider Created with Sketch.

Marc & Linda Myny-Thijs
Beverzakstraat 97 / 3520 Zonhoven / +32(0)11 19 13 19 / +32(0)475 32 48 07 / info@maio.be
Check-in: 15u - 18u   //   Check-out: 8u - 11u